Новости

Подарете љубов и грижа за возрасните

2024-05-02T07:10:35+00:00

За да го заокружиме крајот на месец април како месец на светското здравје, а воедно и по повод 1 година Кардио Стојменов во Струмица одлучивме да доделиме вредносни ваучери со попуст за користење на нашите услуги. Ваучерот е во вредност од 500 денари, а принципот на доделување е ПРВ ДОЈДЕН - ПРВ УСЛУЖЕН. Посетете [...]

Подарете љубов и грижа за возрасните2024-05-02T07:10:35+00:00

Една година Кардио Стојменов Струмица

2024-03-26T11:46:23+00:00

Во срцето на овој динамичен и жив град, каде за нас беше и повеќе од предизвикувачки да започнеме нова и возбудлива приказна, одбележувајќи ја првата година од нашата служба кон пацинтите од Струмица и струмичкиот регион, подзапревме само за момент за да направиме краток осврт на патувањето кое не донесе до тука. Скромно звучи [...]

Една година Кардио Стојменов Струмица2024-03-26T11:46:23+00:00

Интервју со д-р Златко Стојменов

2023-07-06T13:10:40+00:00

„Мојата поврзаност со Струмица е посебна и е отсекогаш“ „Мојата поврзаност со Струмица е посебна и е отсекогаш, бидејќи мојот татко е од овој крај, а и скоро сите мои роднини се овде, така што и јас од моето најрано детство сум присутен во градов. Дури и првиот белег кој го носам и [...]

Интервју со д-р Златко Стојменов2023-07-06T13:10:40+00:00

Посета на учениците од СОУУД „Димитар Влахов“ Струмица

2023-07-06T13:11:46+00:00

Деновиве нашата ординација ПЗУ Кардио Стојменов во Струмица беше посетена од учениците од здравствената струка при СОУУД „Димитар Влахов“, профил медицински сестри под менторство на проф. Емилија Котевска. За време на посетата учениците се запознаа со дејностите на ординацијата, персоналот, апаратурата и просторните услови. Воедно присуствуваа и на кардиолошки преглед врз пациент кој опфати [...]

Посета на учениците од СОУУД „Димитар Влахов“ Струмица2023-07-06T13:11:46+00:00

Отворање на нова клиника во Струмица

2023-07-06T13:14:07+00:00

Веќе и во Струмица Со огромна среќа објавуваме дека покрај нашата поликлиниката во Штип, отворивме нова кардиолошка амбуланта и во Струмица. Ни причинува особено задоволство, но истовремено и дополнителен мотив и обврска за да го одржиме она на кое макотрпно работиме и го градиме повеќе од 27 години. Со срце! Работно [...]

Отворање на нова клиника во Струмица2023-07-06T13:14:07+00:00
Go to Top