Веќе и во Струмица

Со огромна среќа објавуваме дека покрај нашата поликлиниката во Штип, отворивме нова кардиолошка амбуланта и во Струмица.
Ни причинува особено задоволство, но истовремено и дополнителен мотив и обврска за да го одржиме она на кое макотрпно работиме и го градиме повеќе од 27 години. Со срце!

Работно време

Пон – Пет
8:30 – 15:30
Сабота 8:30 – 12:30
Недела неработен
  • Штип +389 32 380 833

  • Струмица +389 34 322 833

  • info@kardiostojmenov.mk

Локации

  • Штип – ул.Трст 7-б

  • Струмица – ул.Младинска 22

  • Виница – консултативни прегледи

Нашите вредности

Нашата мисија е да обезбедиме најдобра грижа за нашите пациенти и да овозможиме максимална дискреција при решавањето на секој проблем со кој се соочува пациентот. Добросостојбата на вашето срце е наш приоритет!

Задоволството на пациентите е огледало на нашата работа. Секогаш се стремиме да пружиме професионална услуга притоа задржувајќи пријателски и топол однос со пациентите, на обострано задоволство.