Често поставувани прашања

Во зависност во кој град сакате да извршите преглед потребно е да свртите на соодветните телефонски броеви
Штип +389 32 380 833 или
Струмица +389 34 322 833
Нашите оператори ќе проверат во кој период има слободен термин и ќе ви потврдат.

Работното време во двете ординации во Штип и Струмица е од понеделник до петок е 08:30 – 15:30, во сабота работиме од 08:30 – 12:30 часот, а недела е неработен ден.

Во нашиот поликлинички центар ќе добиете услуги од врвни специјалисти. Клиниките со кои располагаме се:

 • Кардиологија
 • Педијатрија
 • Гинекологија
 • Семејна медицина
 • Матичен лекар
 • Интерно одделение

ПЗУ Кардио Стојменов нема склучено договор со ФЗОМ. Сите услуги кои ги нудиме пациентите ги плаќаат според ценовникот на поликлиничниот центар.
За повеќе информации на 032/380-833 или 034/322-833

Претставништво за нашиот поликлинички центар имаме и во Штип, и во Струмица
Во Штип ги имаме следните одделенија:
Кардиологија
Семејна медицина
Педијатрија
Гинекологија
Матичен лекар

Во Струмица располагаме само со кардиолошки услуги

КОНТАКТ

Ве охрабруваме да нè контактирате за преглед, совет и поддршка за сите ваши кардиолошки проблеми.
Доколку имате прашања поврзани со нашата специјалност, пополнете го овој формулар и очекувајте одговор штом нашите оператори ги процесираат информациите.

  Штип

  ул. Трст бр.7-б

  Струмица

  ул. Младинска бр. 22

  Виница

  консултативни прегледи