stole

About Stole Kirovski

This author has not yet filled in any details.
So far Stole Kirovski has created 4 blog entries.

Препорака за справување со високите температури

2023-07-19T06:58:13+00:00

Во сезоната на летни одмори и жешките летни денови, веруваме дека неколку совети ќе ви бидат добредојдени за полесно да се справите со топлотниот бран. Топлото време значи дека вашето тело мора да работи понапорно за да ја одржи вашата основна температура на нормално ниво, ставајќи дополнително оптоварување на срцето и останатите органи. Ова [...]

Препорака за справување со високите температури2023-07-19T06:58:13+00:00

Интервју со д-р Златко Стојменов

2023-07-06T13:10:40+00:00

„Мојата поврзаност со Струмица е посебна и е отсекогаш“ „Мојата поврзаност со Струмица е посебна и е отсекогаш, бидејќи мојот татко е од овој крај, а и скоро сите мои роднини се овде, така што и јас од моето најрано детство сум присутен во градов. Дури и првиот белег кој го носам и [...]

Интервју со д-р Златко Стојменов2023-07-06T13:10:40+00:00

Посета на учениците од СОУУД „Димитар Влахов“ Струмица

2023-07-06T13:11:46+00:00

Деновиве нашата ординација ПЗУ Кардио Стојменов во Струмица беше посетена од учениците од здравствената струка при СОУУД „Димитар Влахов“, профил медицински сестри под менторство на проф. Емилија Котевска. За време на посетата учениците се запознаа со дејностите на ординацијата, персоналот, апаратурата и просторните услови. Воедно присуствуваа и на кардиолошки преглед врз пациент кој опфати [...]

Посета на учениците од СОУУД „Димитар Влахов“ Струмица2023-07-06T13:11:46+00:00

Отворање на нова клиника во Струмица

2023-07-06T13:14:07+00:00

Веќе и во Струмица Со огромна среќа објавуваме дека покрај нашата поликлиниката во Штип, отворивме нова кардиолошка амбуланта и во Струмица. Ни причинува особено задоволство, но истовремено и дополнителен мотив и обврска за да го одржиме она на кое макотрпно работиме и го градиме повеќе од 27 години. Со срце! Работно [...]

Отворање на нова клиника во Струмица2023-07-06T13:14:07+00:00
Go to Top