НАШИОТ ТИМ

Секоја успешна приказна започнува со тимот кој е вклучен во нејзиното креирање.

Златко Стојменов
Златко СтојменовСпец. интернист-кардиолог
Александар Стојменов
Александар СтојменовСпецијалист - кардиолог
Александар Димитровски
Александар ДимитровскиСпецијалист - кардиолог
Јулијана Мешинковска
Јулијана МешинковскаСпецијалист по семејна медецина
Ванче Коцев
Ванче КоцевСпецијалист по семејна медицина
Марија Атова
Марија АтоваСпецијалист - педијатар
Александра Тодоров
Александра ТодоровДоктор по општа медицина
Марија Доневска
Марија ДоневскаДоктор по стоматологија

Штип

Лилјана Јакимовска
Лилјана ЈакимовскаМедицинска сестра
Андреј Делиџов
Андреј ДелиџовМедицински техничар
Верица Причкова
Верица ПричковаМедицинска сестра
Сања Здравева Сандевска
Сања Здравева СандевскаМедицинска сестра
Никола Хаџи-Василев
Никола Хаџи-ВасилевМедицински техничар
Антонела Трајчева
Антонела ТрајчеваМедицинска сестра
Сања Ристова
Сања РистоваМедицинска сестра
Моника Стојанчевска
Моника СтојанчевскаМедицинска сестра
Олгица Накова
Олгица НаковаМедицинска сестра
Магдалена Георгиева
Магдалена ГеоргиеваЛабораториски биохемичар
Љупчо Арсов
Љупчо АрсовЛабораториски биохемичар
Сашка Горгиева
Сашка ГоргиеваЛаборант
Софче Ткалчева
Софче ТкалчеваЛаборант
Назије Амедова
Назије АмедоваТехнички персонал

Струмица

Андријана Василевска
Андријана ВасилевскаМедицинска сестра
Јована Успрцова
Јована УспрцоваМедицинска сестра

Врвна нега

Нашите дипломи и признанија се само дополнување и потврда на резултатите кои ги постигнуваме. Специјалистичкото искуство во областа на кардиологијата овозможува да ви пружиме врвна услуга во грижата за вашето срце. Истовремено, континуирано вложуваме во едукација и усовршување на персоналот.

  • Врвна технологија

  • Најсовремени методи

  • Професионален пристап

Нашите вредности

Нашата мисија е да обезбедиме најдобра грижа за нашите пациенти и да овозможиме максимална дискреција при решавањето на секој проблем со кој се соочува пациентот. Добросостојбата на вашето срце е наш приоритет!

Задоволството на пациентите е огледало на нашата работа. Секогаш се стремиме да пружиме професионална услуга притоа задржувајќи пријателски и топол однос со пациентите, на обострано задоволство.

Со срце за срце.

Спој на искуството со модерните трендови во медицината и кардиологијата!

ШТО ВЕЛАТ ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС

За нас е секогаш важно што велат пациентите за нас, тоа ни прави посебно задоволство за да продолжиме со подобра работа

Д-р Стојменов ми беше првиот избор за матичен докотор кој ќе ја следи состојбата на моето срце

Ивана Илиева

Секогаш професионални во грижата за пациенти, достапни секогаш за преглед и консултација

Мартина Христова

Довербата која ја имам е докажана, Кардио Стојменов се грижи за моето здравје повеќе од 10 години.

Петар Димовски

Make An Appointment

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae