За да го заокружиме крајот на месец април како месец на светското здравје, а воедно и по повод 1 година Кардио Стојменов во Струмица одлучивме да доделиме вредносни ваучери со попуст за користење на нашите услуги.

Ваучерот е во вредност од 500 денари, а принципот на доделување е ПРВ ДОЈДЕН – ПРВ УСЛУЖЕН.

Посетете нè во нашата амбуланта во Струмица и обезбедете ваучер кој ќе го подарите на вашите најблиски, родители, баба или дедо.

Подарете љубов и грижа за возрасните, ним тоа им е најпотребно.

Работно време

Пон – Пет
8:30 – 15:30
Сабота неработен
Недела неработен

  +389 32 380 833

Локации

  • Штип

  • Струмица

  • Виница

Нашите вредности

Нашата мисија е да обезбедиме најдобра грижа за нашите пациенти и да овозможиме максимална дискреција при решавањето на секој проблем со кој се соочува пациентот. Добросостојбата на вашето срце е наш приоритет!

Задоволството на пациентите е огледало на нашата работа. Секогаш се стремиме да пружиме професионална услуга притоа задржувајќи пријателски и топол однос со пациентите, на обострано задоволство.