Јавни настапи

Видеа

Гостување на Д-р Златко Стојменов во ТВ Кобра

Здравјето е сѐ – тромб емболија

Здравјето е се – кардиоваскуларни заболувања

Депресија – ајде да разговараме

20 години ординација

Здравјето е сѐ – кардиоваскуларни заболувања

Здравјето е се – Александар Стојменов – правилна исхрана

Д-р Александар Стојменов за сите вистини за здрав живот и фитнес

Go to Top