Прашајте

Поставете прашање и нашиот тим од искусни доктори ќе ви дадат одговор.

Постави прашање

Доколку имате прашања до докторот, пополнете ја формата подолу и ќе добиете одговор штом биде разгледано

    Често поставувани прашања

    Во зависност во кој град сакате да извршите преглед потребно е да свртите на соодветните телефонски броеви
    Штип +389 32 380 833 или за Струмица +389 34 322 833
    Нашите оператори ќе проверат кога има слободни термини и ќе го закажат терминот